veilig betalen bij ibizabully

Veilig betalen

Bij ibizabully betaal je veilig;

 

Onze betaalmethodes:

  • Betaalwijze iDEAL. De meest gebruikte betaalmethode in Nederland. 

  • Bancontact/MisterCash. De meest gebruikte betaalmethode in België

  • Vooraf overmaken

  • Creditcard (VISA, MasterCard, Maestro)

  • PayPal

  • Klarna achteraf betalen

iDeal

Het is verreweg het meest populaire online betaalmiddel in Nederland. Na het invullen van je gegevens ga je door naar de online bankomgeving van je eigen vertrouwde bank. iDeal werkt veilig, snel en efficiënt.

Bancontact/Mister Cash (België)

Belgische klanten kunnen hun bestelling afrekenen met Bancontact/Mister Cash. Na het invullen van al je gegevens ga je door naar de online bankomgeving van je eigen bank. De gegevens van je bestelling worden automatisch overgenomen. Nadat je bevestigt, betaalt je de factuur vanaf je eigen bankrekening. Vervolgens is de betaling direct verwerkt zodat je je bestelling snel in huis hebt.

Vooraf overmaken

Heb je niet de beschikking over iDEAL of Bancontact Mister Cash? Dan is het mogelijk het aankoopbedrag handmatig over te boeken via de bank. Na het afronden van je bestelling ontvang je een e-mail met instructies en een betaalkenmerk. We versturen je bestelling, zodra de betaling bij ons is bijgeschreven. Houd er rekening mee dat dit 1-3 werkdagen kan duren.

Creditcard

Je kunt betalen met je MasterCard, VISA of Maestro creditcard of debitcard. De gegevens vul je in over een beveiligde verbinding. Een creditcard betaling is direct verwerkt en je bestelling wordt direct verwerkt. Creditcard gegevens worden beveiligd ingevoerd, gebruikt voor de betaling, en daarna direct verwijderd.

PayPal

Eén van de bekendste online betaalmogelijkheden is natuurlijk PayPal. Bij een betaling die PayPal eerst van jouw bankrekening af moet schrijven geldt wel een langere verwerkingstijd, dus betaal bij voorkeur met PayPal saldo of een gekoppelde creditcard.

Klarna achteraf betalen

Kies je voor klarna dan kies je voor achteraf betalen. Jouw bestelling wordt direct verwerkt en de factuur wordt voldaan via Klarna. Je ontvangt van Klarna de verdere instructies voor de betaling. Eventuele vragen over de betaling dienen ook gericht te worden aan Klarna.