Steunfonds Franse Bullen in medische nood – donaties niet meer via ibizabully

steunfonds Franse Bulldog logo

Beste lezers,

Vandaag wil ik graag praten over een belangrijk initiatief: het Steunfonds Franse Bullen in Medische Nood. Dit fonds is opgericht om Franse Bulldogs te helpen die medische zorg nodig hebben, maar waarvan de eigenaren moeite hebben om deze kosten te betalen.

De Franse Bulldog is geliefd vanwege zijn vriendelijke karakter en schattige uiterlijk. Maar net als andere rassen kunnen Franse Bullen gezondheidsproblemen krijgen die dure medische behandelingen vereisen. Helaas kunnen niet alle eigenaren deze kosten dragen, wat tot moeilijke keuzes leidt.

Het Steunfonds Franse Bullen in Medische Nood, opgericht door Rob Derriks, is er om te helpen. Het biedt financiële steun aan eigenaren van Franse Bulldogs die geconfronteerd worden met onverwachte medische kosten voor hun geliefde huisdieren. Met donaties en fondsenwerving kan het fonds de nodige middelen verstrekken voor behandelingen, zelfs levensreddende.

Steunfonds franse bullen website

Waarom steunen wij dit fonds?

Elke Franse Bulldog verdient een goed leven, ongeacht de financiële situatie van de eigenaar. Daarom is het belangrijk dat dit fonds bestaat. Het controleert de financiële situatie van de eigenaren voordat het hulp biedt. Hoewel dit misschien niet altijd prettig is, voorkomt het misbruik van donaties en zorgt het ervoor dat het geld echt naar de zorg voor de hond gaat.

Het fonds vraagt dus openheid voor een hulpverzoek, wat wij een goede zaak vinden. We willen graag helpen, maar we willen ook misbruik voorkomen. Het fonds staat ook onder controle van een registeraccountant.

Waarom kun je niet meer via ibizabully doneren?

Vroeger kon je via ibizabully doneren aan het fonds. Maar dit was soms ingewikkeld voor de boekhouding van ibizabully. Nu heeft het fonds een eigen website waar je direct kunt doneren.

Website en doneren aan het Steunfonds Franse Bulldog in Medische Nood?

Op de website van het fonds, steunfondsfransebulldog, vind je meer informatie over hoe je kunt helpen. Donaties van elke omvang zijn welkom en worden zeer gewaardeerd. Ibizabully zal het fonds blijven steunen door er regelmatig over te berichten en zo meer steun on online zichtbaarheid te genereren. Daarnaast blijft ibizabully op evenementen mensen voorlichten met een voorlichtingsmap en een collectebus.

Als dierenliefhebbers hebben we de verantwoordelijkheid om onze huisdieren de zorg te geven die ze nodig hebben, ongeacht onze financiële situatie. Het Steunfonds Franse Bullen in Medische Nood biedt een waardevolle bron van hulp voor eigenaren die het moeilijk hebben. Laten we samenwerken om ervoor te zorgen dat geen enkele Franse Bulldog niet de zorg krijgt die hij verdiend.

Met vriendelijke groet,

Marlies Seuntiens

ibizabully

Een reactie op “Steunfonds Franse Bullen in medische nood – donaties niet meer via ibizabully

  1. Rob Derriks zegt:

    lieve mensen van Ibizabully, al sinds jaar en dag steunen en promoten jullie mijn stichting op een integere en elegante manier. Mede door jullie betrokkenheid bij stichting Steunfonds Franse bulldog hebben sinds de oprichting in januari 2016 vele tientallen frenchies medische zorg gekregen waar het baasje het slechts gedeeltelijk of helemaal niet kon betalen. Dank jullie wel hiervoor. namens al deze frenchies en namens Kiki, Faya en mij ………………. jullie maken het verschil.

    Met vriendelijke groet, Rob Derriks van stichting Steunfonds Franse bulldog

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

De waardering van www.ibizabully.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.7/10 gebaseerd op 820 reviews.