Pethaus

“De missie van Pethaus is kwaliteitsartikelen voor huisdieren te maken die uw hond de ultieme “street look” geven”
 
WIE ZIJN WIJ?
Pethaus is een klein familiebedrijf.
 
 
Het team wordt geleid door oprichters Mel & Matt. (Mensen)
 
De gekke viervoetige bemanning helpen
 
Willie zijn kleine broertje Trigger (Engelse Toy Terriers) en de baas kat Diego (Abessijn)
 
WAT MAAKT PETHAUS SPECIAAL?
ONTWERP:
Al onze originele ontwerpen worden hier in Australië door ons team gemaakt, met functionaliteit en het comfort van uw hond in gedachten. Wij maken uitrusting die “praktisch – COOL” is. Ons originele denim hondenvestontwerp is van hoge kwaliteit 12 oz denim, volledig gevoerd met dubbel gestikte naden voor duurzaamheid en voorzien van stevige koperen drukknopen met het Pethaus-merk. Door onze jarenlange ervaring hebben we onze ontwerpen geperfectioneerd zodat ze comfortabel passen bij een breed scala aan honden in alle soorten en maten.
 
KWALITEIT:
Onze producten zijn gemaakt om lang mee te gaan! Onze uitrusting is ontworpen en getest om ‘kemphaan’-spel aan te kunnen en gaat jaren en geen seizoenen mee.
 
GEMEENSCHAP:
We houden absoluut van wat we doen en onze klanten zijn “Pethaus Pack” voor het leven. Het opbouwen van een geweldige gemeenschap van gelijkgestemde hondengekke, muziekminnende buitenbeentjes betekent alles voor ons.
 
 
AUTHENTICITEIT:
Rock/Metal muziek en denim is onze levensstijl! Matt is een muzikant met een belachelijke platencollectie en passie voor heavy metal. Mel heeft meer dan 20 jaar ervaring in de denim- en vintage-raghandel.