Welkom bij Ibizabully!

Bij Ibizabully geloven we dat bulldogs het beste verdienen. Daarom zijn we er trots op om een selectie van de beste merken aan te bieden, zorgvuldig uitgekozen op basis van de specifieke behoeften van bulldogs. We zijn een Nederlands merk dat zich toelegt op het leveren van hoogwaardige producten en accessoires voor bulldogs.

Bij Ibizabully begrijpen we dat bulldogs unieke eigenschappen hebben en speciale zorg nodig hebben als het gaat om hun verzorging, kleding en accessoires. Daarom hebben we samengewerkt met gerenommeerde merken die gespecialiseerd zijn in het creëren van kwalitatieve producten controleren wij of deze tegemoetkomen aan de behoeften van bulldogs, zowel qua comfort als stijl.

We bieden een uitgebreide selectie aan, variërend van innovatieve voerbakken, 100% natuurlijke verzorging en trendy kleding tot duurzame speeltjes en handige accessoires. Onze collectie omvat merken die bekend staan om hun hoogwaardige materialen, ergonomische ontwerpen en aandacht voor detail, zodat je bulldog zich altijd comfortabel en stijlvol kan voelen.

Bij Ibizabully streven we ernaar om alleen het beste van het beste aan te bieden. We hebben nauw samengewerkt met experts en bulldogbezitters om ervoor te zorgen dat onze selectie voldoet aan de specifieke behoeften van bulldogs. Of het nu gaat om ademende stoffen, verstelbare pasvormen of extra versterkte naden, we hebben ervoor gezorgd dat onze merken zich richten op het bieden van hoogwaardige producten die aan deze behoeften voldoen.

We hechten veel waarde aan kwaliteit en streven ernaar om een positieve impact te hebben op zowel de bulldogs als de planeet. Daarom werken we alleen samen met merken die ethische productiepraktijken hanteren en milieuvriendelijke materialen gebruiken wanneer mogelijk. We geloven dat mode voor bulldogs zowel hoogwaardig als verantwoord kan zijn.

Dus neem een kijkje in onze online winkel en ontdek de beste merken, zorgvuldig geselecteerd voor bulldogs. Geef je bulldog de zorg en aandacht die het verdient met de hoogwaardige producten van Ibizabully. 

2018

Opende wij onze digitale deuren. 

+5,000

buldoggen gingen je voor en kochten bij ibizabully

9,7/10

Trots op de cijfers die wij ontvangen van onze klanten

in memoriam

Jack, onze allerliefste Franse Bulldog was onze inspiratie voor ibizabully. Helaas is Jack op 20 april 2022 overleden aan de gevolgen van primaire epilepsie. 

 

 

Jack rozet