Maxim Customs

Maxim Customs werd geïnspireerd door een klein, slechts twee weken oud gered katje dat het geluk had om geadopteerd te worden. Maar hij was niet de eerste. De oprichter van Maxim Customs was al geobsedeerd door het redden van huisdieren uit het asiel en zijn passie leidde ertoe dat zoveel van zijn vrienden een gelukkige adoptieouder werden.
 
Nu is Maxim een ​​jaar oud en nog steedsheeft ze een gebrek aan goed gedrag, een stout klein schepsel dat honden, katten en zelfs paarden “pest”, die nog steeds een rol spelen in het leven van zijn eigenaar.
 
Om eerlijk te zijn, waren honden de eerste liefde. Het is begonnen met een schattige beagle-puppy, Prins Philip genaamd, eigendom van het ouderlijk huis, en later gevolgd door twee andere puppy’s van het hart. Het gelukkige leven met hen resulteerde gewoon in onze nieuwe onderneming – Maxim Customs.
 
HET ONTWERP
We werken samen met professionele ontwerpers, kunstenaars,  honden- en kattenliefhebbers – met wie we onze visie kunnen delen. Ze hebben de kennis en het enthousiasme om het uiterlijk van een moderne luxe te ontwerpen. We daagden onszelf uit door accessoires voor huisdieren te creëren met een stijl die teruggaat op een klassiek ontwerp, de geest van iconische tijden vastleggen, maar met een tweak van een eigentijdse look. We verleggen zelfs de grenzen meer door voortdurend op zoek te zijn naar innovatie in onze ontwerpen. We streven naar oplossingen die geen andere producten hebben.
 
HET PROCES
Geen twee stukken zijn hetzelfde, omdat elk product handgemaakt is door deskundige ambachtslieden. We maken ze in eigen huis met familieleden en werken met toegewijde lokale familiebedrijven die houden van wat ze doen. Ze brengen je de beste kwaliteit op basis van hun ongelooflijke enthousiasme en vaardigheden die ze al tientallen jaren perfectioneren.
 
MATERIAAL
Het gebruik van de beste materialen die lokaal worden geproduceerd – topkwaliteit met de hand geselecteerd Italiaans leer, massief koperen hardware, premium houten grondstoffen en de beste doeken zorgen voor de schoonheid en duurzaamheid voor al onze huisdieraccessoires. We hebben een partnerschap ontwikkeld met uitstekende Europese leveranciers en streven ernaar onderscheidende huisdieraccessoires te maken die lang meegaan.

Inspiratie voor de DIY kits

Inspiratie voor de DIY kits

Wil jij Maxim Customs in jou shop/winkel? Neem gerust contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden