Keurmeester

Diamond Dogs 4 rijen Swarovski halsband Zelda

Bij de start van ibizabully was Jack onze Franse bulldog de keurmeester. Alle producten, en vooral snacks werden grondig geïnspecteerd VOORDAT deze op de shop beschikbaar komen, de mening van Jack was hierin doorslaggevend.

Inmiddels is Jack helaas overleden en is deze mooie taak overgenomen door Zelda. Zelda is van het ras Old English Bulldog en daarmee een maatje groter dan Jack. Ook heeft Zelda een van naturen atletische bouw. Bij kleding kiezen we dus naast Zelda ook voor een bevriende Franse Bulldog om pasvorm en comfort te testen, want de bulldog curves ­čÖé

Qua snacks is Zelda de ideale tester, ze houd van eten en probeert echt alles wat wij haar geven. Wat zeker niet wil zeggen dat madam ook alles lust. Sla bijvoorbeeld, pak ik altijd netjes aan…..maar na 1 kauwbeweging wordt deze vakkundig voor je voeten gedropt, die smerigheid eet je maar lekker zelf!

Voor duurzaamheid is Zelda een goede keurmeesteres. Speeltjes krijgen over het algemeen voldoende interesse en worden flink door de mangel gehaald. Speeltjes die niet geschikt zijn voor de bulldog (lees , het speetje heeft een redelijke termijn waarin het herkenbaar blijft als speeltje) vallen al snel door de mand. En wij kunnen dan ook eerlijk zeggen dat de meeste speeltjes die wij testen de shop uiteindelijk niet halen.

Maar voor Zelda geen probleem, een knuffel aan flarden is nog steeds erg leuk en zolang deze zonder gevaar voor Zelda zijn mag ze deze tot de draad verslijten. Maar veel speeltjes zijn TE SNEL wel gevaarlijk en worden door ons direct weg gegooid, een teleurgestelde Zelda achter latend.

Voor de verzorgingsproducten is Zelda geen ideale tester, als eerste springt madam liever direct in een sloot of open water, ten tweede heeft Zelda geen gevoelige huid en/of allergie├źn. De WashBar verzorgingsproducten in onze shop zijn door Jack, en inmiddels vele klanten, grondig getest en akkoord bevonden. Jack had primaire epilepsie en vele allergie├źn. Het merk WashBar hebben wij dan ook gevonden toen wij geen enkel product op de markt binnen de EU konden gebruiken zonder dat dit een aanval uitlokte bij Jack. Bij shampoo’s op de allergie├źn, bij het weren van vlooien en teken zelfs een epileptische aanval.

Wij kunnen dan ook met zekerheid zeggen dat de producten van WashBar niet alleen 100% natuurlijk zijn, maar dat deze ook uniek zijn door GEEN gebruik te maken van additieven (e-nummers) die veelal niet goed verdragen worden door honden met een allergie.

Zelda houd verder ENORM van aandacht, en zelfs met hoofdletters is dat een understatement. Zelda is een echte dame en poseert ook graag voor foto’s. Bovenaan in dit blog een foto met een Diamond dog halsband met riem. Dit merk is uniek, de hoogste kwaliteit met echte Swarovski diamanten (en bijpassende garanties). En alsof ze het weet, Zelda neemt direct een koninklijke pose aan ­čÖé

Over Zelda zullen wij vaker gaan bloggen, en jullie ook meenemen in de testen die zij uitvoert als onze keurmeesters.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

De waardering van www.ibizabully.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.7/10 gebaseerd op 820 reviews.