Interview met Jack de Franse Bulldog

Interview Franse bulldog Jack.

Serieus, een interview met een Franse Bulldog? Jazeker wij zijn bloedserieus , Jack is de keurmeester van ibizabully en daarom de ideale interview kandidaat.

Vraag 1 : Jack, als jij een mens zou zijn wat zou jou beroep dan zijn?

Antwoord: Als ik een mens zou zijn dan was ik boswachter of parkopzichter. Wanneer ik in de natuur ben geniet ik volop en bekijk alle hoekjes en gaatjes. De meeste plekjes waar ik veel kom beschouw ik als van mij (maar dat is misschien wel bulldog eigen) en ik loop dan ook rond als een echte park opzichter.

 

Vraag 2: jack, wat is je het meest dierbaar?

Antwoord: Het sociaal wenselijk antwoord is natuurlijk mijn mensenbaasjes, en zeker die zijn mij heel erg dierbaar. Maar eerlijk is eerlijk, mijn allerbeste vriend is Knoet. Deze , inmiddels aardig versleten knuffel heb ik gekregen toen ik nog in het nest was bij mijn moeder. Uren kan ik sabbelen op 1 poot van Knoet. Het moet wel echt die ene poot zijn, de andere drie moet ik niet. Soms, in mijn gekke 5 minuten moet Knoet het ontgelden, dan slinger ik Knoet hard heen en weer en laat ik hem vliegen, vindt die leuk 🙂

Mijn mensenbaas doet met enige regelmaat Knoet in de wasmachine, volkomen onnodig als je het mij vraagt. De stank van mijn favoriete Knoet-poot is gelukkig zo sterk dat ik hem na de robijnbehandeling nog gewoon ruik …lekker puh

Jack met Knoet

Vraag 3: Jack wat is jou favoriete moment van de dag?

Antwoord: Een heleboel momenten, sowieso alle momenten waarop ik eten of snoepjes krijg. Ik ben dol op eten en alle activiteiten worden ook gestaakt hiervoor. Naast eten en in de natuur lopen doe ik graag een dutje , het liefste met een beetje zon op mijn bolletje. In de ochtend staat mijn eigen bank een beetje in de zon en na mijn ontbijt lig ik hier graag even in. Mijn mensen baasjes roepen dan altijd: kijk daar ligt die weer, ons wakker maken en snel verder slapen. Ik hoor dat natuurlijk wel maar dat hoeven hun niet te weten dus mondjes dicht.

jack slaapt bank

Vraag 4: Jack, wat eet je het liefste?

antwoord: Dat is een makkelijke vraag! ALLES. ja echt ik bedoel alles. Ik stop alles wat ik tegenkom eerst in mijn bek en als ik het niet lekker vindt spuug ik het gewoon uit. Zijn ze niet heel blij mee geloof ik maar ik kan het niet helpen er zijn gewoon weinig dingen die ik niet lust. Van mijn mensen baasjes krijg ik brokken en vers vlees. Ook ben ik dol op gedroogde long en plastic flessen! Ja echt, een bal interesseert mij niet, maar geef mij een plastic fles en ik ben uren zoet. Helaas heb ik zelf niet echt door wat wel en niet goed voor mij is en ook ben ik hardleers (heb ik van horen zeggen), zo heb ik ooit heel veel buikpijn gehad omdat ik paddenstoelen heb gegeten. Wat denk je, de week erop deed ik het gewoon weer. Nu luister ik dus maar naar mijn mensen baasjes, die weten waarschijnlijk beter wat wel en niet eetbaar is.

Jack met fles

Vraag 5: Jack, wat houd keurmeester zijn bij ibizabully eigenlijk in?

Antwoord: ibizabully is de webshop van mijn mensenbaasjes en ik was de inspiratiebron! Ze miste mij gewoon hoor want ze zaten op ibiza toen dat idee ontstond, ik was er dus niet eens bij !!! Maar goed, nu mag ik alle spulletjes testen of ze goed genoeg zijn om in de webshop te komen. Kleding bijvoorbeeld test ik op pasvorm (wij houden van curves), duurzaamheid en ik poseer voor de sfeer foto’s. Dat is superleuk om te doen want we gaan altijd op zoek naar mooie plaatsen en ik zorg dan voor mijn stoere blik 😉 Owja, bij een shoot zijn ook altijd (veel) koekjes, de secundaire arbeidsvoorwaarden heb ik prima geregeld zo.jack-stoer-spotlight

Tot zover het interview met Jack, heb je vragen voor Jack stel ze gerust hieronder bij geef een reactie. In een volgende blog zullen wij deze zeker beantwoorden.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

De waardering van www.ibizabully.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.6/10 gebaseerd op 211 reviews.