Garantie bij ibizabully

Garantie bij Ibizabully

Bij Ibizabully begrijpen we hoe belangrijk het is om tevreden te zijn met je aankoop. We streven ernaar om hoogwaardige producten te leveren die voldoen aan je verwachtingen. Als je echter toch een probleem ondervindt met een product dat je bij ons hebt gekocht, willen we ervoor zorgen dat je op de juiste manier wordt geholpen.

Garantievoorwaarden

In het algemeen geldt dat onze garantieperiode 1 jaar bedraagt vanaf de datum van aankoop. Deze garantie dekt fabricagefouten en defecten die zich voordoen tijdens normaal gebruik van het product. Het is belangrijk om te weten dat de garantie niet van toepassing is op normale slijtage, schade veroorzaakt door onjuist gebruik of ongevallen.

Garantieprocedure

Als je een probleem hebt met een product dat onder de garantie valt, raden we je aan om contact op te nemen met onze klantenservice. Dit kan via telefoon, e-mail of het contactformulier op onze website. Vermeld bij het indienen van een garantieclaim je naam, aankoopdatum, een duidelijke beschrijving van het probleem en voeg indien mogelijk foto’s toe om het probleem te verduidelijken.

Onze klantenservice zal je aanvraag beoordelen en je informeren over de verdere stappen. Dit kan het retourneren van het product voor inspectie en reparatie inhouden. Houd er rekening mee dat je mogelijk het originele aankoopbewijs moet overleggen om in aanmerking te komen voor garantieservice.

Klachtenprocedure

Naast garantie bieden we ook een procedure voor het indienen van klachten. Als je niet tevreden bent met een product of onze service, moedigen we je aan om contact met ons op te nemen, zodat we het probleem kunnen oplossen.

Om een klacht in te dienen, kun je het klachtenformulier invullen dat beschikbaar is op onze website. Beschrijf je klacht zo gedetailleerd mogelijk en voeg indien mogelijk relevante documentatie toe. We streven ernaar om klachten zo snel mogelijk te behandelen en je op een bevredigende manier van dienst te zijn.

Leidt dit niet tot een oplossing, dan is het mogelijk om uw geschil aan te melden voor bemiddeling via Stichting WebwinkelKeur via https://www.webwinkelkeur.nl/consument/geschil/. Vanaf 15 februari 2016 is het voor consumenten in de EU ook mogelijk om klachten aan te melden via het ODR platform van de Europese Commissie. Dit ODR platform is te vinden op http://ec.europa.eu/odr. Wanneer uw klacht nog niet elders in behandeling is dan staat het u vrij om uw klacht te deponeren via het platform van de Europese Unie.

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Naam
Selecteer waar uw vraag over gaat