Garantie

Alle producten die ik aanbied via ibizabully heb ik gecontroleerd en zorgvuldig verzonden. Op die manier probeer ik de hoogst mogelijke service te leveren. Toch kan het voorkomen dat er een bestelling kapot gaat tijdens transport of dat er iets anders is gebeurd waardoor je aanspraak kunt maken op garantie. Als afnemer ben jij verplicht de geleverde goederen bij ontvangst te controleren.  Indien blijkt dat de afgeleverde goederen verkeerd, ondeugdelijk of incompleet zijn meld deze dan direct aan ibizabully.

Omdat ik geloof in de (kwaliteit) van de producten hanteer ik een standaard garantietermijn van 30 dagen. Voor enkele producten geldt een verlengde garantietermijn. Dit staat duidelijk aangegeven bij de producten.

Klachten

Heb je een klacht? Neem zo spoedig mogelijk contact met mij op, ik doe mijn uiterste best goede service te bieden en zal in goed overleg je klacht proberen op te lossen. Het kan altijd voorkomen dat er iets is fout gegaan. Mail je klacht naar info@ibizabully.nl

Mocht ik je klacht onverhoopt niet naar tevredenheid kunnen oplossen dan kan je jouw klacht melden via webwinkelkeur waar ibizabully bij is aangesloten. Klik hiervoor op het webwinkelkeur logo onderaan de footer van deze website.

 

Ook kunt u de klacht melden bij het ODR platform van de Europese Commissie. Dit ODR platform is te vinden op http://ec.europa.eu/odr.  Voor consumenten binnen de EU is het vanaf 15 februari 2016 mogelijk om klachten hier te deponeren.