Fluff Trough XL

Fluff Trough XL 2 risers

Fluff Trough XL, De innovatieve verhoogde voerbak voor grotere honden

Na de introductie van de Fluff Trough, de innovatieve verhoogde voerbak voor kortsnuiten, kwam al snel de vraag van hondeneigenaren met grotere honden voor een Fluff trough. Immers, de normale Fluff Trough is ontworpen voor een mopshond, en andere kleinere rassen met platte snuiten.

Ben je nog niet bekend met de Fluff trough? Lees dan eerst dit blog

Al snel bleek dat de Fluff trough ook veel voordelen bied voor andere rassen, en zodra deze in formaat flink afwijken van de mopshond en de Franse Bulldog was de normale Fluff Trough te klein.

Al vrij snel zijn de verhoging- voeten (risers) geïntroduceerd om de Fluff Trough te verhogen. Deze risers zijn stapelbaar, je maakt de fluff trough zo hoog als je wilt!.

Meer voeding

Maar grotere honden eten ook meer, dus alleen de Fluff trough verhogen bleek al snel onvoldoende, en de vraag nam toe. The Pugly Company heeft daarom de FluffTrough XL in productie genomen. Dezelfde voordelen als de normale Fluff Trough maar dan voor grotere rassen. 

Fluff Trough XL 2 maatvoering

De Fluff trough XL is hiermee de beste verhoogde voerbak voor Engelse Bulldoggen, American staffordshireterriër, Bostonterriër, Bullterriër, cavalier king charles spaniël, Chow Chow, Char-Pie, Staffordshire bullterriër en nog veel meer rassen. 

Voor andere rassen zal de Fluff Trough verhoogd moeten worden voor de ideale eethouding, dit kan eenvoudig met de verhoging- voeten (risers). 

Of je nou een Sint Bernard, Rottweiler, Boxer, Bullmastif of mastino napoletano hebt, de Fluff Trough is altijd op de juiste hoogte te maken.

Fluff Trough XL 2 risers

Geschikt voor alle soorten voer, hygiënisch en staat fraai in uw interieur.

De Fluff Trough XL is beschikbaar in 2 kleuren, zwart & grijs en een ware blokvanger in uw interieur. Hij bestaat uit 3 onderdelen, de basis, een inlay en siliconen voeten. De inlay is gemaakt van voedsel veilig BPA vrij siliconen en deze kunnen na gebruik eenvoudig in de vaatwasser. Geschikt voor alle soorten voer zoals brokken, natvoer, dinner en KVV. De inlay neemt geen geuren en kleuren op.

Fluff Trough XL all food

Game changer voor honden met verschillende aandoeningen:

De Fluff Trough XL is een echte game changer voor honden met bepaalde aandoeningen. Voor honden met evenwicht-problemen is het eten uit een normale voerbak vaak een opgave. De Fluff trough XL heeft een open voorzijde en is breed ipv rond zoals de meeste voerbakken. 

Ook honden in een rolstoel hebben vaak moeite met eten uit normale voerbakken. Met de Fluff trough XL staat de hond in een natuurlijke houding, ze kunnen eenvoudig in de rolstoel aanschuiven aan de Fluff Trough. Zet deze met de rechte zijde tegen een muur aan en samen met de siliconen voetjes staat de voerbak stevig op zijn plaats.

Fluff Trough rolstoel

Bekend van:

De Fluff trough heeft verschillende prijzen gewonnen waaronder pet product van het jaar 2021 (VS). Veel media heeft geschreven over de unieke werking van de Fluff Trough.

fluff trough media starring

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

De waardering van www.ibizabully.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.7/10 gebaseerd op 722 reviews.