Diamond Dogs 4 rijen Swarovski halsband Zelda

Diamond Dogs , al 35 jaar een uniek merk met handgemaakte halsbanden en tuigen. Alle materialen zijn van hoogwaardige kwaliteit (bridle leder, Swarovski) en komen met garantie certificaat. Alle materialen zijn duurzaam en de herkomst traceerbaar. Er worden geen chemicaliën gebruikt voor het looien van het leder. Veilig voor dier en mens. Mocht een product onverhoopt toch kapot gaan, dan kan deze worden gerepareerd ipv vervangen.

Deze halsbanden zijn geliefd bij veel mode ontwerpers en bekende personen. Kijkt dus niet raar op als je jou halsband terug ziet op tv of in een magazine. De producten van Diamond Dogs kun je o.a zien bij bij de 3 cheetas in de film The Counselor uit 2013. De musical Cats en bij de huisdieren van o.a: Elton John, Britney Spears, Jennifer Lopez, Oprah Winfrey en de royal family van England.

De producten van Diamond Dogs worden met de hand gemaakt en kennen geen standaard maattabel. Kijkt u bij bestellingen goed naar de aangegeven maten bij het product.

Ook Diamond Dogs heeft onze harten gestolen door hun producten EN filosofie. Een Nederlandse vertaling van Diamond Dog over Ethiek:

Wij zullen nooit de veiligheid van uw huisdier opofferen omwille van de mode. Bij al onze ontwerpen staan ​​de gezondheid, het welzijn en de veiligheid van uw dier voorop. Alle materialen en methoden van vakmanschap die we gebruiken weerspiegelen onze Ethiek over dierenveiligheid en de bescherming van ons milieu.
 
Ons leer wordt gelooid met behulp van traditionele plantaardige looimethoden met plantaardig materiaal en geen chemicaliën. Wij geloven in het vervaardigen van duurzame producten die zijn gemaakt met minimale schade aan het milieu en maken duurzame producten die kunnen worden gerepareerd in plaats van vervangen.
 
We gebruiken alleen leer van de beste kwaliteit ter wereld, afkomstig van traceerbare huiden afkomstig van Britse boerderijen.
 
Wij geloven in het behoud van bekwaam Engels vakmanschap dat gedurende vele generaties is verworven, waarbij gebruik wordt gemaakt van traditionele, met de hand geschoolde leertechnieken die over de hele wereld worden erkend als een kenmerk van kwaliteit.
 
We gebruiken hoogwaardige Swarovski®-kristalcomponenten. Swarovski is een ethisch bedrijf en hun inzet voor het milieu omvat onder meer een programma om jongeren te leren water te besparen.
 
Wij houden van wat we doen en hoe we het doen en hopen dat jij dat ook vindt!

 

Op verzoek van Diamond dogs plaatsen wij onderstaande quote :
Diamond Dogs ondersteunt het verantwoordelijk fokken, testen op gezondheid en verantwoordelijk bezit van Franse en Engelse Bulldogs om een ​​normaal, gelukkig leven te garanderen voor elke hond die gefokt wordt.

Diamond Dogs supports the responsible breeding, health testing and ownership of French and English Bulldogs to ensure a normal, happy life for every dog bred.