De Grappige Wereld van Bulldoggenfans: Wanneer Honden de Baas Worden!

talk to the paw

Welkom in de wondere wereld van bulldoggenfans, waar onze geliefde viervoeters niet alleen huisdieren zijn, maar ware dictators van ons dagelijks leven! Laat me je meenemen op een hilarische reis door de avonturen van mensen die volledig idolaat zijn van hun buldoggen.

Ken je dat gevoel wanneer je denkt dat je de baas bent in huis, maar je buldog gewoon andere plannen heeft? Ja, dat is het leven van een bulldogbezitter in een notendop! Deze schattige, gerimpelde wezens hebben een ongelooflijk talent om de touwtjes in handen te nemen, en voor je het weet, hebben ze de controle overgenomen.

Stel je voor: je hebt een hele comfortabele zetel, maar je buldog besluit dat dit de perfecte troon is voor zijn majesteit. Voordat je het weet, geef je de zetel vrijwillig op en vind je jezelf op de grond terwijl je harige vriend geniet van zijn koninklijke zitplaats.

En wat dacht je van wandelingen? Bulldoggen zijn fantastische metgezellen, behalve als het regent. Dan verandert je stoere bulldog in een ware drama queen die zweert dat hij geen poot buiten zet. Dus, daar ga je, je wandeling uitstellen terwijl je buldog op de bank ligt, zijn blik van minachting naar de regen werpend.

En laten we het hebben over eten. Je zou denken dat bulldoggen genoeg hebben aan een maaltijd, maar nee hoor! Ze hebben altijd honger, alsof ze denken dat ze elk moment van de dag een bodybuildingwedstrijd kunnen winnen. Voor buldogouders betekent dit constant geconfronteerd worden met dat hongerige gezicht dat smeekt om meer eten.

Maar het houdt niet op bij eten. Bulldoggen zijn ook meesters in het verzamelen van speelgoed. Voordat je het weet, lijkt je huis meer op een speelgoedwinkel voor honden dan op een menselijke woonruimte. En probeer maar eens een van die speeltjes af te pakken! Je buldog zal je aankijken met die blik van “Hoe durf je?” alsof je zijn grootste schat hebt gestolen.

Dus ja, het leven met een bulldog is een aaneenschakeling van hilarische gebeurtenissen waarbij onze geliefde huisdieren de leiding nemen. Maar eerlijk gezegd, zouden we het niet anders willen. Want ondanks al hun streken, brengen bulldoggen onmetelijk veel vreugde en liefde in ons leven. En laten we eerlijk zijn, een beetje chaos maakt het leven alleen maar leuker!

Als je denkt dat deze toewijding alleen voorkomt bij buldoggen, denk dan nog eens goed na! Het lijkt erop dat deze buitensporige liefde zich als een virus verspreidt naar andere rassen. Zelfs mopshonden worden niet gespaard van deze ‘buldogitis’. Er wordt zelfs gefluisterd in de wereld van hondenliefhebbers dat ook andere rassen al besmet zijn geraakt met deze onweerstaanbare neiging tot hondenaanbidding. Misschien moeten we binnenkort alle hondenrassen in quarantaine plaatsen om te voorkomen dat deze epidemie zich verder verspreidt!

PS: Dit blog is bedoeld om de bulldoggenfans herkenning en een glimlach te geven. Vanzelfsprekend is de inhoud niet al te serieus bedoeld en verwijzen wij bij gedragsproblemen graag door door een gedragstherapeut. 

Een reactie op “De Grappige Wereld van Bulldoggenfans: Wanneer Honden de Baas Worden!

  1. Rob Derriks zegt:

    en zoals mijn 2 grand old lovely french ladies bij mij in bed (of ik bij hen 😮 ) slapen. Met alle liefde trappen ze mij met de bevallige bullenpootjes het bed uit

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

De waardering van www.ibizabully.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.7/10 gebaseerd op 820 reviews.