Experts in hondentravel

In 2017 introduceerde InnoPet de hondenbuggy. Inmiddels een toonaangevend merk met een breed assortiment aan hondenbuggy’s, trailers, trolleys en carriers. Allemaal van de allerhoogste kwaliteit en standaard met 2 jaar fabrieksgarantie.

Waarom ibizabully InnoPet aanbied

Wij willen onze geliefde buldoggen het liefste overal mee naartoe nemen. Soms is dat geen sinecure, door lichamelijk ongemak, te lange afstanden of verboden (winkels) is het niet altijd mogelijk.

Met de vervoer middelen van Innopet is het in bijna alle gevallen mogelijk je huisdier mee te nemen. Vele winkels laten een buggy met hond wel toe, in tegenstelling tot een aangelijnde hond, Ook honden die niet meer de (lange) afstanden kunnen lopen vergroten hun bewegingsvrijheid. Zeker een oudere buldog kan liever lui dan moe zijn, met de oplossingen van Innopet kan je buldog lekker rusten zonder dat de wandeling gestaakt wordt.

Er bestaan vele soorten en maten buggys, trolleys en fietskarren voor honden. Wij hebben gekozen voor het Nederlandse merk Innopet omdat:

  • Nederlands merk
  • 2 jaar fabriekgarantie
  • Hoogwaardige kwaliteit
  • Veel keus, ook in prijs

Alle producten van InnoPet ondergaan gedegen testen, een impressie van deze testen zie je in onderstaande video

 

InnoPet op instagram

Unable to communicate with Instagram.