Anti schrokbak

flufftrough collectie

Anti schrokbak

eat slow live longer !

Met trots presenteren wij de innovatieve Fluff Trough. Een verhoogde anti schrokbak of fun feeder voor kortsnuiten (brachycefale), rommelige eters of honden die problemen ervaren met de spijsvertering. Natuurlijk verdiend jouw hond de beste anti schrokbak dus ook als jouw hond geen issues heeft is deze anti schrokbak of fun feeder een aanwinst voor jouw hond.

Goed eten is belangrijk voor honden , zowel de kwaliteit van het voer als ook de wijze waarop het voor wordt gegeten is van belang. Te snel eten kan problemen opleveren en veel honden zijn zo gek op eten dat het binnen no time naar binnen wordt geschrokt. Dit is niet alleen slecht voor de vertering en gezondheid van de hond, het zorgt er ook voor dat de hond meer winderigheid heeft. Om langzamer te eten bestaan er meerdere soorten anti schrokbakken. De Fluff Trough is een uniek , gepatenteerde anti schrokbak in een verhoogde rechthoekige vorm. Hiermee is deze anti schrokbak uniek en anders dan andere anti schrokbakken.

Anti schrokbak voor natuurlijke houding - Fluff Trough
Normale verhoogde voerbakken

Veel honden eten niet in de juiste houding omdat de voerbak te laag is of een verkeerde vorm heeft. Deze anti schrokbak is verhoogd en heeft een rechthoekige vorm met aan de voorzijde een verlaagde rand. Met name kortsnuiten zoals de mopshond, franse bulldog en pekingees hebben door hun kortere neus snel een verkeerde houding. Hun kopje moet over de rand van de voerbak heen, diep in de schaal om bij het voer te komen. Dit zorgt voor een niet natuurlijke houding van de nek, en dan hebben we het nog niet over de snorharen die door de ronde vorm van de bak tegen de zijkanten komen. Deze anti schrokbak is anders, beter en economischer. De hond eet langzamer, brokken, KVV of vers vlees, keer op keer een fijne eetervaring.

verhoogde anti schrokbak verlaagde voorzijde - Fluff Trough
Fluff trough verhoogde voerbak

Verhoogde anti schrokbak:

 • Fluff Trough fun feeder & anti schrokbak Binge Blocker
 • Gepatenteerd ergonomisch ontwerp om een ​​betere spijsvertering te bevorderen
 • Niet giftig, dierenarts goedgekeurd, voedselveilig, vaatwasmachinebestendig en BPA-vrij materiaal.
 • De Fluff Trough-basis is gemaakt van voedselveilig plastic en wordt geleverd met FDA-goedgekeurde zwarte siliconenvoeten.
 • Het siliconen inzetstuk is gemaakt van door de FDA goedgekeurde voedselveilige siliconen.
 • Beide stukken zijn vaatwasmachinebestendig.
 • Hoogte: de bodem van de kom (waar het voedsel wordt geplaatst) is 12.7 cm van de grond.
 • Afmetingen: 7,25 x 7,5 x 25 cm
 • Capaciteit: 2 kopjes/250 gram

Deze anti schrokbak is beschikbaar in 4 kleuren:

 • Zwarte anti schrokbak
 • Grijze anti schrokbak
 • Lila anti schrokbak
 • Teal anti schrokbak
Anti schrokbak - Fluff Trough kleuren
Anti schrokbak inlay

Welke inlay?

De Fluff Trough anti schrokbak is beschikbaar in 2 versies en 4 kleuren. De basis van de Fluff Trough kan voorzien worden van 2 soorten inlays. Een normale en binge blocker. De Binge blocker maakt van jou fluff trough een anti schrokbak en is geschikt voor alle soorten voer, brokken, KVV of Barf. Door het gebruikte materiaal is de anti schrokbak hygiënisch en eenvoudig schoon te maken. Alle onderdelen zijn vaatwasmachine bestendig.

vaatwas machine bestendig
Vaatwas machine bestendig

normale inlay

Met de normale inlay is de Fluff Trough een verhoogde voerbak van 7.5 cm hoog. Hiermee heeft deze funfeeder een ideale hoogte voor de mopshond, franse bulldog, boston terrier, pekingees, Cavalier King, Japanse Spaniël, Shih Tzu’s, Affenpinscher, Maltezers en de Charles spaniel. Voor grotere rassen is een XL versie in ontwikkeling. Veel honden met korte snuiten zijn bekend met maag/darm problemen of moeite met eten. Tijdens het eten maken de honden schokkende bewegingen met hun hoofd om het voer op te gooien zodat ze het eenvoudiger naar binnen krijgen. Hiermee krijgen ze vaak veel lucht binnen wat zorgt voor winderigheid maar ook een maagtorsie kan opleveren. Door de ergonomische vormgeving van de Fluff Trough staat de hond in de beste natuurlijke houding om het voer tot zich te nemen. Hierdoor zal de hond rustiger eten, minder lucht binnen krijgen en zijn voer beter kunnen verteren.

Fluff Trough inlay normaal
Normale inlay
Fluff trough lila normal inlay
fluff trough basis met normale inlay

Anti schrokbak inlay – binge blocker

De Binge Blocker inlay maakt van de Fluff Trough een anti schrokbak voor honden. Jouw hond zal door de anti schrokbak inlay gedwongen worden langzamer te eten doordat de anti schrokbak inlay als een slow feeder werkt. Door de verdiepingen in de anti schrokbak eet de hond langzamer, minder snel, zal beter kauwen en kleinere hapjes nemen. Dit is goed voor de spijsvertering omdat de hond de kleine stukjes voedsel beter kan verteren. Ook zullen honden die te snel eten vaker overgeven of last hebben van oprispend maagzuur. Honden die schrokken kauwen ook minder goed en daardoor ontstaat een slechter gebit. Kauwen is voor de hond een vorm van het gebit reinigen, belangrijk dus dat de hond zijn eten goed kauwt. Snel eten kan ook bijdragen aan overgewicht bij de hond. Tenslotte kan schrokken in uitzonderlijke gevallen een maagkanteling of maagtorsie veroorzaken, iets wat snel dodelijk kan aflopen. Reden genoeg om te investeren in een goede anti schrokbak.

Naast de verdiepingen in de anti schrokbak is de Fluff Trough ook anders van vorm. Deze anti schrokbak is in tegenstelling tot de meeste anti schrokbakken niet rond maar rechthoekig. De voorzijde van de anti schrokbak is verlaagd waardoor je hondje niet met de keel op of over de rand hangt. Jouw hond kan hierdoor eenvoudiger het eten oppakken en doorslikken. De zijkanten van de anti schrokbak zijn hoger waardoor jouw hond het eten niet snel uit de voerbak duwt, iets waar kortsnuiten over het algemeen erg goed in zijn.

Anti schrokbak inlay - binge blocker
Anti schrokbak inlay
Fluff Trough - binge blocker inlay
fluff trough basis anti schrokbak inlay

Daarnaast kan je door de rechte vormen van deze anti schrokbak de voerbak stevig tegen een muur aanzetten en zodra jouw hond tegen de anti schrok voerbak aanduwt blijft deze stevig staan daar waar een ronde anti schrokbak vaak de kamer doorgaat. Hierdoor is deze anti schrokbak ook de ideale anti schrokbak voor honden in een rolstoel.

Fluff Trough met rolstoel
anti schrokbak voor honden in een rolstoel

Deze anti schrokbak voerbakken zijn daarom de beste keus om jouw hondje langzamer te laten kauwen en dragen bij aan het algemene welzijn van jouw hondje.

Goedgekeurd door dierenartsen

De Fluff Trough verhoogde voerbak en anti schrokbak (Binge Blocker) is goedgekeurd door dierenartsen. Door het ergonomische ontwerp draagt deze anti schrokbak bij aan het welzijn van je viervoeter, speciaal de kortsnuiten. Het inzetstuk is gemaakt van FDA goedgekeurd siliconen en vaatwasmachine bestendig.

Afmeting van de anti schrokbak

De afmetingen van een anti schrokbak zijn belangrijk. De anti schrokbak moet qua afmeting passend zijn voor jouw hond. De beste anti schrokbakken zijn groot genoeg voor de hoeveelheid voer passend bij jouw hond. De Fluff Trough anti schrokbak is 7,25 x 7,5 x 25 cm en kan 2 kopjes/250 gram voer bevatten. De hoogte waarop het voer wordt geserveerd is 12,7 cm. De Binge Blocker anti schrokbak inlay heeft een oneffen bodem met kleine verdiepingen waar het voer invalt. Deze verdiepingen zorgen ervoor dat jouw hondje meer moeite moet doen om het voer op te pakken maar zijn zo gemaakt dat het niet te lastig is voor jouw hondje. Zeker kortsnuiten hebben met veel traditionele anti schrokbakken teveel moeite.

De anti schrokbak is geschikt voor alle soorten voer. Of je jouw hond nu brokken, KVV, BARF, dinner, vlokken of groenten voert, de anti schrokbak zorgt ervoor dat jouw hond het voedsel in de juiste houding met de juiste snelheid opeet. En wat dacht je van (mini)varkens?

Mini varken Fluff Trough
Anti schrokbak voor (mini) varkens

Debra & Pork Chop’s Story

The Fluff Trough komt van de Pugly Company, een klein bedrijf gevestigd in Denver, Colorado en bestaat sinds 2018. Het bedrijf is opgericht door Debra Ann, een mopshond-liefhebber!

De Fluff Trough is geïnspireerd op Pork Chop. Als mopshond worstelde Pork Chop om te eten uit een traditionele bak vanwege zijn platte snuit. Nadat bij hem een ​​vestibulaire aandoening was vastgesteld (die een evenwichtsverlies veroorzaakt), had hij nog meer moeite met eten. Nadat Debra overal naar een voerbak had gezocht die Pork Chop zou helpen om beter te eten, heeft ze met haar 3D-printer een speciale voerbak voor hem gemaakt. Toen Derbra het prototype met andere ouders van huisdieren deelde, was ze verbaasd over hun opwinding over het gebruik van de voerbak ook voor hun huisdieren!

Ze geloofden dat de Fluff Trough gunstig zou zijn voor hun huisdieren, dus maakte Debra het haar missie om innovatieve voerbakken te maken voor huisdieren die moeite hebben om te eten van traditionele voerbakken.

Debra & Pork Chop
Debra Ann – uitvinder van de fluff trough

Toen wij van deze anti schrokbak hoorde waren we direct enthousiast. Snel nam ik contact op met Debra en vrijwel direct hadden wij een klik. Niet alleen was ik net zo enthousiast over deze anti schrokbak als Debra en haar klanten, ook de wijze waarop wij beide geïnspireerd zijn om een product op de markt te brengen voor onze geliefde kortsnuiten toonde veel overeenkomsten.

Ik was dan ook dolblij dat Debra ibizabully als waardevolle partner zag om de Fluff Trough anti schrokbakken naar Nederland & België te halen. Veel van onze landgenoten hebben namelijk deze anti schrokbakken al gespot en meermaals kreeg Debra aanvragen uit Nederland & België. Omdat het kostbaar is de anti schrokbakken naar hier te verzenden , zeker als dit per stuk gebeurd, hebben wij de handen ineen geslagen en zal ik de fluff trough hier op voorraad nemen zodat ook honden hier hun voordeel kunnen halen uit het gebruik van deze anti schrokbakken.

Jack test de anti schrokbak

Zoals jullie van ons gewend zijn testen wij alle producten uitvoerig voordat deze worden opgenomen in het assortiment. Voor het testen hebben wij onze testers Jack & Zelda beschikbaar, en zodra het voer betreft is Jack altijd paraat om te testen 🙂 Zelda is een Old Englisch bulldog en te groot voor deze anti schrokbak, met Zelda zullen wij later in het jaar de anti schrokbak XL testen.

Jack is een echte veelvraat en schrokken alsof zijn leven er vanaf hangt is hem zeker niet vreemd. Wij hebben dan ook de anti schrokbak inlay getest met Jack. Omdat het per voersoort verschilt hoe snel Jack schrokt hebben wij de anti schrokbak met verschillende soorten voer getest, iets wat Jack totaal geen probleem vond.

Onze ervaringen met de anti schrokbak zijn geweldig. Door de hoogte en vorm van deze anti schrokbak staat Jack in de juiste houding en eet hij een stuk rustiger. Eat slow, live longer is iets wat wij regelmatig roepen tegen Jack, en deze keer, met hulp van de anti schrokbak lijkt het ook binnen te komen. Omdat woorden niet kunnen uitdrukken wat de anti schrokbak voor Jack heeft gedaan hebben wij natuurlijk een filmpje. Zie met eigen ogen hoe rustig Jack eet met deze anti schrokbak en vergeet vooral niet te kijken naar de natuurlijke houding tijdens het eten uit deze anti schrokbak.

Jack draagt tijdens het testen het PetHaus Sherpa vest

Fluff Trough XL & waterbowl

De Fluff Trough is al een groot succes in Amerika , Canada en Singapore en al snel kwamen hondeneigenaren van grotere honden bij Debra op de lijn. Ook grote honden met plattere snuiten kennen dezelfde problemen. Engelse Bulldog & Boxer eigenaren wilden ook graag een verhoogde anti schrokbak met ergonomisch ontwerp voor hun honden zodat ze langzamer zouden eten en langer kunnen leven. Op dit moment is de Fluff Trough XL in ontwikkeling en gelijktijdig een RVS inlay zodat de Fluff Trough ook als waterbak kan dienen. De RVS inlay heeft een iets hogere rand waardoor de inlay meer inhoud heeft.

Fluff Trough water inlay
Fluff trough RVS water inlay

Bestel hier jouw FluffTrough

Personaliseer Fluff Trough

Hoe leuk zou het zijn als je de Fluff Trough voor jou viervoeter kan personaliseren? Ook hier zijn wij druk mee bezig, zodra alle apparatuur binnen is kan je de Fluff Trough bestellen met personalisatie. De naam van jouw hond, een bijnaam of een leuk plaatje, het kan straks allemaal. Personalisatie verwachten wij voor de zomer te kunnen starten.

Pesonaliseer je Fluff Trough
Fluff trough personalisatie

Deze Fluff Trough anti schrokbakken geven jou hond veel voordelen. Minder snel eten zorgt ervoor dat het eten naar binnen gaat op een gezond tempo. De voerbak is ergonomisch en heeft geen opstaande obstakels die jouw hond rustiger laat eten waardoor winderigheid wordt verminderd. Gemaakt van hoogwaardig kunststof in 4 verschillende kleuren. Voorkomt maagtorsie, overgewicht en is ook geschikt voor katten. Verkrijgbaar via pre -order (levering rond week 11) en daarna vanuit voorraad leverbaar.

Deze fun feeder is de beste anti schrokbak voor kortsnuiten, rommelige eters en honden en katten die gewoon het beste verdienen.

Anti schrok, slow feeder, slow bowl, schrokbak voor honden, fun feeder, maagtorsie, overgewicht bij honden, winderigheid honden, veilig materiaal, schrokbak, Fluff Trough, Binge Blocker

10 reacties op “Anti schrokbak

  • Ibizabully zegt:

   Dag Bo,
   In de USA zijn ze alle backorders voor de waterbakken aan het verwerken, zodra dat gereed is kunnen wij ze gaan inkopen. Helaas duurt het dan nog even voordat ze hier zijn omdat ze nog een lange weg op de boot te gaan hebben. Wij verwachten de RVS inlays ergens in de tweede helft van 2021 aan te kunnen bieden. Op onze sociale media zullen wij dit ook aankondigen.

 1. Renée zegt:

  Wij hebben een Engelse Stafford /reu die heel erg schrokt en dus idd vaak spuugt en winden laat. We zijn al een tijdje op zoek naar de juiste anti-schoolbak. Bij de meeste bakken kan hij niet goed bij de brokken en deze bakken zet je op de grond.
  We vragen ons af of hij met zijn maat niet te groot/hoog is voor deze bak. Dan staat hij nog niet in de juiste houding.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

De waardering van www.ibizabully.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.7/10 gebaseerd op 647 reviews.